Bine ați venit in Biblioteca Digitala

Proiect implementat de Primăria municipiului Chișinău,

în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării

Comunicate de presă - chisinauedu.md

Turneul deschis al municipiul Chișinău la Teqball

29.09.2023

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău anunță că în această sâmbătă, capitala va găzdui „Turneul deschis al municipiul Chișinău la Teqball”, Ediția 2023, pentru seniori și juniori.

De citit mai departe

LAUDĂ ȚIE, STRĂBUN CHIȘINĂU

29.09.2023

Dragi locuitori ai municipiului Chișinău și iubitori ai naturii,   Suntem bucuroși să vă informăm ...

De citit mai departe

𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥 𝐄𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭𝐢𝐯 𝐚𝐥 𝐂𝐌𝐂 𝐅𝐒𝐄𝐒̗ 𝐬-𝐚 î𝐧𝐭𝐫𝐮𝐧𝐢𝐭 î𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐬̗𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̗𝐚̆ 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐚𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚̆

29.09.2023

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport  are plăcerea de a vă informa cu privire la importanta ședință a Biroului Executiv al Consiliului Municipal al Cadrelor Didactice din cadrul Federației Sindicatelor din Educație și Știință,...

De citit mai departe

Despre proiect

Biblioteca digitală conține 7674 de lecții video: 4512 în limba română și 3162 lecții în limba rusă la disciplinele de bază, pentru clasele 1-12. Elevii pot viziona lecțiile de acasă, împreună cu familia, accesând link-ul www.educatieonline.md, fără a fi necesar să se logheze sau să-și creeze un cont. Lecțiile video sunt însoțite de activități interactive sub forma unor jocuri virtuale. Elevii pot exersa temele studiate independent, de acasă, pentru că exercițiile oferă feedback instantaneu, cu indicarea răspusnurilor corecte și greșite, și certificate digitale pe numele elevilor cu scorul obținut la final. Elevii care nu au acces la internet, pot accesa lecțiile de la TV, din grila disponibilă prin Rețeaua națională Radiocom.

Citeste mai mult